Εστιατόρια Λάρισα

APPRIME
Εστιατόριο | Bar Restaurant
Δημιουργική Μεσογειακή Κουζίνα

Δ: Σκαρλάτου Σούτσου 1 & Κύπρου, τ.κ 41222, Λάρισα
T: 2411810458 |
E: info@apprime.gr
W: apprime.gr

Apprime Roof Top

Δημιουργική Μεσογειακή Κουζίνα Στη Λάρισα

Apprime, προ πάντων, υπεράνω όλων. Για εμάς, fine dining experience από ψηλά. Το πιο in εστιατόριο της πόλης, επαναπροσδιορίζει το γαστρονομικό χάρτη της περιοχής προσφέροντας υψηλή γευσιγνωσία και ορίζοντα με θέα.

Η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του εστιατορίου υποστηρίζεται από μία άκρως εκλεπτυσμένη αισθητική χώρου. Δημιουργικές μαγειρικές ιδέες που βασίζονται σε αναπάντεχες συνθέσεις, στη σπανιότητα των υλικών και στις καινοτόμες τεχνικές, οι οποίες μεταμορφώνουν τι πρώτες ύλες με τρόπο, που το πιάτο ανάγεται σε μία συνολική εμπειρία.

Εξαιρετική winelist από εκλεκτούς ντόπιους – και όχι μόνο- παραγωγούς, που διαπρέπουν στην οινολογία, και ευφάνταστα cocktails με βάση χειροποίητα λικέρ και σιρόπια.

To Apprime είναι ένα μοναδικό και γαστρoνομικό αφήγημα που υπόσχεται exclusive dining και wining. Άλλοτε, υπό τους ήχους των πλήκτρων ενός κλασικού πιάνου κι άλλοτε υπό τους jazz ρυθμούς ενός σαξοφώνου και άλλοτε με soundtrack τις μελωδίες αγαπημένων κομματιών που επιλέγουν οι πιο γνωστοί DJs της πόλης.

Added value: το open air top του εστιατορίου, που είναι ειδικά διαμορφωμένο για να χαρίζει στους θαμώνες τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, με φόντο το αρχαίο θέατρο και τον πύργο του υδραγωγείου.

Ο σεβασμός και η αφοσίωσή μας στην ποιότητα ζωής και στις σύγχρονες επιταγές του well being, πυροδότησαν την ανάγκη μας να μείνουμε πιστοί στην υγιεινή διατροφή και τα όσα ορίζει η επιστήμη της διατροφής. Με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία της διατροφολόγου σε συνεργασία με τον έμπειρο chef του Apprime, δημιούργησαν μία statement εκδοχή βιολογικής μεσογειακής κουζίνας, σερβίροντας μία κολεκτίβα πιάτων από αγνά και ποιοτικά προϊόντα, που ισορροπούν τόσο σε γεύση όσο και σε θρεπτική αξία.

Προσηλωμένοι σε έναν τρόπο ζωής με γνώμονα την ευεξία, την αγάπη και το σεβασμό προς το σώμα μας και με χάρτη τα ευεργετικά αποτελέσματα της σωστής διατροφής σας καλωσορίζουμε στο Apprime.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 18:00 - 2:00 | Σάββατο-Κυριακή: 12:00 - 02:00

Ωράριο Λειτουργίας Κουζίνας

Δευτέρα - Παρασκευή: 18:00 - 2:00 | Σάββατο-Κυριακή: 12:00 - 02:00

 

www.apprime.gr

Facebook | Instagram | TripAdvisor

29759