Αυτοκινήτων Αντιπροσωπείες - Εμπορία - Εισαγωγές Λάρισα

Γ.Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
Εξουσιοδοτημένος Έμπορος VOLKSWAGEN & AUDI

Δ: 4ο χλμ. Εθν. Οδού Λάρισας – Θεσ/νίκης, τ.κ 41500, Λάρισα
T: 2410555000 |

Η Εταιρεία

Το 1952, ο Γεώργιος Γιαννακόπουλος ιδρύει και ξεκινά την εμπορία αυτοκινήτων Volkswagen στο νομό Λάρισας, στην οδό Αλ. Παπαναστασίου 68-70. Σε μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυσή της, αναλαμβάνει επίσημα την αντιπροσώπευση των καινούργιων αυτοκινήτων Volkswagen. Από τότε μέχρι σήμερα και με την ενδιάμεση ένταξη & συνδρομή των νεότερων Κωνσταντίνου & Αλέξανδρου Γιαννακόπουλου στην Εταιρία, η Γ. Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. έφτασε να διαθέτει το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο ολοκληρωμένο κάθετο συγκρότημα γερμανικών προδιαγραφών για το νομό Λάρισας.

Σε μία έκταση 17.500 τ.μ., με κτιριακές εγκαταστάσεις 4.500 τ.μ. με ξεχωριστές εκθέσεις Volkswagen και Audi, σύγχρονη αποθήκη Γνήσιων Ανταλλακτικών και Γνήσιων Αξεσουάρ, οργανωμένη με τα πρότυπα του εργοστασίου, και τεράστιο χώρο για τεχνική εξυπηρέτηση όλων των ειδικοτήτων με νέα σύγχρονα μηχανήματα πιστοποιημένα και ελεγμένα από τα εργοστάσια Volkswagen και Audi, η Γ. Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς, πωλήσεις, service, ανταλλακτικά, θεσμοθετόντας έτσι νέα νοοτροπία στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η οργάνωση, η λειτουργία, οι υπηρεσίες, τα προϊόντα που παρέχει και η εξυπηρέτηση των πελατών χαρακτηρίζονται από τα πλέον αυστηρά γερμανικά πρότυπα. Η εταιρία από το 2002 έχει πιστοποιήσει όλες τις παρεχώμενες υπηρεσίες της με ISO 9001:2000 TUV Sud Management Service GmbH, Germany και συνεχίζει έως σήμερα να εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις με νέα μηχανήματα διάγνωσης και επίλυσης, με συστήματα συνδεδεμένα on line με τα εργοστάσια για άμεση ενημέρωση και συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών της στο εκπαιδευτικό κέντρο της Kosmocar AE αλλά και σε ειδικά σεμινάρια στα εργοστάσια Volkswagen και Audi.

Προιόντα

Η Γ.Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.  προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς, πωλήσεις, σέρβις, ανταλλακτικά, θεσμοθετώντας έτσι νέα νοοτροπία στο χώρο του αυτοκινήτου.

 Πωλήσεις | Γνήσια ανταλλακτικά | Γνήσια αξεσουάρ

Υπηρεσίες

Η Γ.Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς, πωλήσεις, σέρβις, ανταλλακτικά, θεσμοθετώντας έτσι νέα νοοτροπία στο χώρο του αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικό του κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών και παροχών που η εταιρία διαθέτει, είναι το νέο Audi Q5 Mobile Service, ένα κινητό συνεργείο για άμεση κάλυψη απρόοπτων περιστατικών των πελατών μας.

Τεχνική υποστήριξη - Service | MTM Αναβαθμίσεις | Εγγύηση - Επέκταση Εγγύησης

Χρηματοδότηση | Οδική Βοήθεια | Ασφάλειες

15395