Τεχνικά Γραφεία | Τεχνικές & Κατασκευαστικές Εταιρείες Λάρισα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε.
Τεχνική Εταιρεία

Δ: Παναγούλη 25, τ.κ 41223, Λάρισα
T: 2410286123 |
F: 2410286170
E: info@dimiourgiki.com.gr
W: dimiourgiki.com.gr

Η Δημιουργική Α.Ε. ιδρύθηκε το 1998 από τους Κωνσταντίνο και Γεώργιο Γουργιώτη με κύριο σκοπό την ανέγερση, οργάνωση και διαχείριση οικιστικών, εμπορικών και τουριστικών εγκαταστάσεων.

Σήμερα η εταιρία διαχειρίζεται ένα πορτοφόλιο 40 περίπου ακινήτων, που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας όπως η ανέγερση του οικιστικού συγκροτήματος "POLIS" 10.000 τ.μ. στη Λάρισα, ένα εμπορικό και ένα εμπορευματικό κέντρο στη Λάρισα και ένα επαγγελματικό κτίριο στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα υπό ανέγερση βρίσκονται οικοδομές σε διάφορα σημεία της πόλης.

Στόχος της εταιρίας είναι η κατασκευή οικιστικών και εμπορικών συγκροτημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε λογικές τιμές.

Η Δημιουργική Α.Ε. δραστηριοποιείται στα ακόλουθα αντικείμενα: Real Estate, Ακίνητα, Οικιστικές αναπτύξεις, Διαμερίσματα πωλήσεις και ενοικιάσεις, Καταστήματα πωλήσεις και ενοικιάσεις, Parking πωλήσεις και ενοικιάσεις, Επενδύσεις, Εμπορικά κέντρα, Αποθηκευτικοί χώροι, Πολυκατοικία. Shopping Malls και Retail Centers.

939