Κρεοπωλεία Λάρισα

ΓΚΙΑΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Κρεοπωλείο
Ντόπια Κρέατα

Υπ/νος: Ευάγγελος Γκιάτας
Δ: Ερυθρού Σταυρού & Πετρόμπεη 2, τ.κ 41221, Λάρισα
T: 2410283938 |

Αν θέλετε να συνδυάσετε την εξαιρετική ποιότητα κρέατος με χαμηλές τιμές, ξέρετε που να απευθυνθείτε!

Το ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ - ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΓΚΙΑΤΑΣ εδώ και πολλά χρόνια σας προσφέρει τα καλύτερα κρέατα σε τιμές έκπληξη. Το κρεοπωλείο μας διαθέτει ελληνικά, φρέσκα, ντόπια κρέατα. Προσφέρουμε στους πελάτες μας φρέσκα ντόπια κρέατα, που τηρούν όλους τους υγιειονομικούς ελέγχους, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες των πελατών μας με αξιοπιστία. Η προσπάθεια που καταβάλλουμε να εκπληρώσουμε τις ανάγκες για τοπικά ποιοτικά προϊόντα και η αγωνία για την ενίσχυση του ντόπιου κτηνοτροφείου χαρακτηρίζει τη δουλειά μας.

Το κρέας που χρησιμοποιούμε σε όλα τα παρασκευάσματα που παράγει η επιχείρησή μας, προέρχεται από ζώα που εκτρέφονται σε μικρές οικογενειακές μονάδες οι οποίες βρίσκονται σε χωριά της Θεσσαλίας. Τα ζώα αυτά είναι είτε ελευθέρας βοσκής είτε ενσταβλισμένα, ενώ οι μικρές ποσότητες ζωοτροφών που χρησιμοποιούνται (τρίφυλλο, καλαμπόκι κλπ), παράγονται από τους ίδιους τους εκτροφείς.

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση με υπευθυνότητα και ποιότητα. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων της περιοχής μας όπως μοσχαράκια, χοιρινά, αρνιά, κοτόπουλα, κατσίκια, ζυγούρια, πρόβατα, γίδες, κοκόρια, λουκάνικα.

Το κατάστημά μας, εκτός από την καθημερινή εξυπηρέτηση σε επίπεδο λιανικής πώλησης, αναλαμβάνει την τροφοδοσία καταστημάτων (ταβέρνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία) και κοινωνικών εκδηλώσεων. Επίσης, δραστηριοποιούμαστε στο χονδρικό εμπόριο κρεάτων. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την παράδοση της παραγγελίας σας στην οικία ή την επιχείρησή σας χωρίς καμία χρέωση.

24007