Αθλητικοί Όμιλοι, Σύλλογοι & Ενώσεις Λάρισα

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας
Ρυθμική Γυμναστική | Χορός | Cheerleading | Μπαλέτο

Δ: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης & σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης, τ.κ 41334, Λάρισα
T: | 6945128452, 6972475445, 6984939456, 6973674151

Γυμναστικός Σύλλογος Νίκη Λάρισας | G.C. "Niki" Larisas

Μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας

Ρυθμική Γυμναστική | Ακαδημίες, Προαγωνιστικά, Αγωνιστικά

Χορός | Hip Hop, Σύγχρονο, Oriental

Cheerleading – Μαζορέτες – Μπαλέτο

 

Ο Γ.Σ. Νίκη Λάρισας αποσκοπεί στην εκγύμναση και ψυχαγωγία των μικρών κοριτσιών μέσα από τμήματα γυμναστικής με όργανα ρυθμικής (μπάλες, σχοινάκια, κορδέλες, κορύνες) και χορού ώστε, ο αθλητισμός να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους, προάγοντας τη ψυχική και σωματική τους υγεία όσο και την ομαδικότητα.

Τα τμήματα λειτουργούν σε διάφορες γειτονιές και συνοικίες της Λάρισας καθώς και σε ορισμένα χωριά του Νομού ενώ τα προ-αγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου στο EΑΚ Νεάπολης. Τα προγράμματα και τα ωράρια είναι ευέλικτα.

Ο Σύλλογος απασχολεί πιστοποιημένες γυμνάστριες, μπαλαρίνες, χορογράφους αλλά και παιδαγωγούς.

 

Ρυθμική Γυμναστική - Μπαλέτο: Για κορίτσια από 4 ετών και άνω. Πρόκειται για μια μορφή άσκησης που συνδυάζει ορθοσωμία, ευλυγισία, χάρη και πνευματική πειθαρχία συνδυαστικά με το χειρισμό οργάνων (μπάλα, στεφάνι, κορύνες, κορδέλα)

Hip Hop, Μοντέρνος Χορός, Oriental: Είδη χορού που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο τη μουσική με την κίνηση του σώματος και τα πιο έντονα συναισθήματα της ψυχής! Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 9 ετών και άνω.

Cheerleading – Μαζορέτες: Ένα εντυπωσιακό άθλημα γεμάτο ενέργεια που συνδυάζει αρμονικά χορό με ακροβατικά στοιχεία. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν κορίτσια από 9 ετών και άνω.

 

Με κάθε νέα εγγραφή δώρο το σακίδιο προπόνησης του συλλόγου!

Δίδακτρα: 15€ /μήνα

29332