Γυναικολόγοι – Μαιευτήρες Λάρισα

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α. ΣΑΡΑΦΗΣ
Χειρουργός Γυναικολόγος Μαιευτήρας
Εξειδίκευση στην Γονιμότητα και Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Εξειδικευθείς στη Μεγ. Βρετανία

Υπ/νος: Βασίλειος Σαράφης
Δ: Ρούσβελτ 18, τ.κ 41222, Λάρισα
T: 2411 117372 |
E: info@fertility-point.com
W: fertility-point.com

Βασίλειος Α. Σαράφης
Χειρουργός Γυναικολόγος Μαιευτήρας
Fertility Point | Ιατρείo Γυναικολογίας και Γονιμότητας

O κ. Σαράφης εργάστηκε στο Λονδίνο για 3 χρόνια (2011-2014) ως Consultant Gynaecologist and Fertility Specialist στο πλευρό των Prof Geeta Nargund και Prof Stuart Campbell στο Centre of Reproduction and Advanced Technology του Λονδίνου,Create Health, που ειδικεύεται στις θεραπείες γονιμότητας για γυναίκες με χαμηλές ωοθηκικές εφεδρείες

Βασίλειος Σαράφης | Σύντομο Βιογραφικό

Τα ειδικά του ενδιαφέρoντα περιλαμβάνουν τις θεραπείες με φυσικά μέσα, την ήπια διέγερση των ωοθηκών στις θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με έμφαση στην ποιότητα των παραγόμενων ωαρίων και στην αποφυγή παρενεργειών και ειδικά σε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο (εξωσωματική χωρίς φάρμακα) και σε τροποποιημένο φυσικό κύκλο (εξωσωματική με ελάχιστα φάρμακα) για την επίτευξη εγκυμοσύνης με λιγότερο κόστος και χωρίς παρενέργειες. Επίσης ειδικεύεται στην διερεύνηση των σαλπίγγων, της ενδομήτριας κοιλότητας και των ωοθηκών με τη χρήση νέων προηγμένων απεικονιστικών μέσων με βάση τον υπέρηχο. (HyCoSy Hydro Contrast Salpingography, 3D υπέρηχος μήτρας).

Το 2014 ξεκίνησε συνεργασία με κλινική της Θεσσαλονίκης, Embryolab όπου βλέπει ασθενείς από την βόρεια Ελλάδα. Διατηρεί Ιατρεία σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

 

Εξετάσεις Γονιμότητας | Θεραπείες με Φυσικά Μέσα | Σύντομο Βιογραφικό | Επικοινωνία

www.fertility-point.com

Λειτουργία Ιατρείου

Θεσσαλονίκη : Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη πρωί και Τρίτη και Παρασκευή Απόγευμα
Λάρισα : Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα

22669