Κρεοπωλεία Λάρισα

ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ | ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ - ΚΩΣΤΑΦΑΚΑΣ
Κρεοπωλείο

Υπ/νος: Γεροφωκάς Βασίλειος (Κρεοτέχνης)
Δ: Παναγούλη & Ηπείρου 107, τ.κ 41223, Λάρισα
T: 2411810230 | 6985560064
E: info@kreatagoralarisas.gr

Κρεαταγορά | Το κρεοπωλείο ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην πόλη της Λάρισας

(Κείμενο: www.larisaevents.gr)

 

Η Κρεαταγορά είναι ένα ολοκαίνουριο κατάστημα που βρίσκεται σε ένα πολύ κεντρικό σημείο στην πόλη της Λάρισας.

Ως χώρος ξεχωρίζει, γιατί τίποτα δε θυμίζει το κλασικό κρεοπωλείο που έχουμε συνηθίσει. Εξαιρετική διακόσμηση και η υπέροχη οπτική στο χώρο σε κάνουν να θέλεις να εισέλθεις στο κατάστημα.

Ένας από τους κύριους λόγους ήταν ότι υπήρξε η επιθυμία να ξεφύγουμε από αυτό το παρωχημένο που έχουμε στο μυαλό μας και να προσελκύσουν το νέο κόσμο. Οι νεότεροι, δίνοντας έμφαση πια σε λεπτομέρειες, σίγουρα θα επιλέξουν αυτόν τον χώρο για την αισθητική του.

Φυσικά αυτό που είναι πιο σημαντικό να τονίσουμε είναι η ποιότητα των κρεάτων τους. Είναι όλα ελληνικά, ντόπια από την περιοχή της Θεσσαλία;. Το μοσχάρι μάλιστα είναι από τη δική τους κτηνοτροφική μονάδα, που βρίσκεται στα Καλύβια Ελασσόνας.

Οι τροφές που χρησιμοποιούνται κατά την εκτροφή των μοσχαριών είναι βιολογικές για να είναι και το κρέας με τη σειρά του άψογο και στο να το επεξεργαστούν αλλά και όταν θα φτάσει στα χέρια του καταναλωτή για να το μαγειρέψει.

Υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία που μπορεί να σας εξυπηρετήσει να διαλέξετε όποιο είδος κρέατος θέλετε , σε όποια κοπή επιθυμείτε για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένα πολύ ξεχωριστό στοιχείο του καταστήματος είναι ότι υπάρχει γυάλινο προστατευτικό εκεί που παρασκευάζονται κάποια προϊόντα του κρεοπωλείου. Μπορείς, λοιπόν, να δεις και εσύ τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται και τις συνθήκες που επικρατούν. Εξάλλου η τήρηση των κανόνων υγιεινής φαίνονται και από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο κατάστημα.

Οι τιμές είναι εξαιρετικά προσιτές σε σχέση με την υψηλή ποιότητα κρεάτων που διαθέτουν. Αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες της εποχής που ζούμε και δε θέλουν σε καμία περίπτωση να προμηθεύσουν κανένα καταναλωτή με κρέας χαμηλής ποιότητας λόγω χαμηλότερων τιμών.

Αντίθετα, σέβονται τους πελάτες τους και η επιβράβευσή τους είναι η αναγνώριση της αξίας τους στο πρόσωπό τους.

Εμπιστευόμαστε την Κρεαταγορά για να επιλέξουμε κρέας άριστης ποιότητας που φέρει όλες τις ελληνικές σφραγίδες πιστοποίησης και είναι όλα ελεγμένα με αυστηρά κριτήρια.

29944