Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα Λάρισα

LICE CLINICS OF GREECE
Κέντρο Καταπολέμησης Ψειρών

Δ: Ρούσβελτ 20, τ.κ 41222, Λάρισα
T: 2413020227 | 6945545243
E: larisa@liceclinics.gr
W: liceclinics.gr

Lice Clinics of Greece

Κέντρο Καταπολέμησης Ψειρών στη Λάρισα

Η Lice Clinics of Greece είναι υπερήφανο μέλος του παγκοσμίως αναγνωρισμένου δικτύου “Lice Clinics”, φέροντας στην Ελλάδα τη μακρά εμπειρία και την πολύτιμη τεχνογνωσία της «μαμάς» εταιρείας που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2016, από τον αναγνωρισμένο Μαιευτήρα- Γυναικολόγο, κο Βασίλη Τσιρώνη και την Βρετανή επιχειρηματία, κα Isma Javid, η οποία αποτελεί την ιδρύτρια της Lice Clinics στην Αγγλία.

Η εγγυημένη αποτελεσματικότητα της επιστημονικής μεθόδου, ο φυσικός τρόπος της θεραπείας καθώς και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση που πλαισιώνει το πρόβλημα της φθειρίασης, είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν αναγάγει τη Lice Clinics σε πρώτη επιλογή γονέων και παιδιών και στην Ελλάδα!

Η 100% φυσική και αποτελεσματική μέθοδος της Lice Clinics στηρίζεται στη χρήση της επαναστατικής συσκευής ΑirAllé® (πρώην ονομασία LouseBuster), η οποία διαθέτει την επίσημη πιστοποίηση του FDA και του ΕΟΦ.

Η συσκευή αποτελεί εφεύρεση επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, και έχει ανακηρυχθεί ως παγκόσμια πατέντα στον ιατρoτεχνολογικό κλάδο.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εναλλακτική στην καταπολέμηση των ψειρών της κεφαλής. Έναντι των παρασιτοκτόνων, των αντιφθειρικών και ασφυξιογόνων προϊόντων, η συσκευή εξαλείφει τις ψείρες και τις κόνιδες με απόλυτα φυσικό τρόπο, μέσω ενός ειδικού συνδυασμού θερμοκρασίας, ροής αέρα, χρόνου και κατάλληλης τεχνικής.

Η AirAllé® με μία ματιά

  • Ιατροτεχνολογική συσκευή- παγκόσμια πατέντα
  • Εγκεκριμένη από τον FDA και τον Ε.Ο.Φ.
  • Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες και ειδικούς στην καταπολέμηση των ψειρών σε όλο τον κόσμο
  • Εξαλείφει, μέσω αφυδάτωσης, 100 % τις ψείρες και 99,2% των αυγών τους

 

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή | 12:00 – 20:00 - Σάββατο | 10:00 – 14:00

www.liceclinics.gr

29594