Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λάρισα

SPEAK UP | ΜΑΡΙΑ ΒΑΪΟΥ
Κέντρο Εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας
English School By Maria Vaiou

Υπ/νος: Μαρία Βαίου
Δ: Πραξιτέλους 1 & Νικηταρά, τ.κ 41221, Λάρισα
T: 2414009686 |
E: speak_up@yahoo.com
W: speakup.edu.gr

Speak Up! English School By Maria Vaiou

Κέντρο Εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας

Η Φιλοσοφία μας

Μαθαίνουμε σωστά, όταν μαθαίνουμε οργανωμένα και αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Στο Speak Up! σκοπός μας είναι τα παιδιά να μιλήσουν τη γλώσσα και να οδηγηθούν στην απόκτηση μιας αξιόπιστης πιστοποίησης με τρόπο φυσικό και γρήγορο. Η αναγνώριση των ταλέντων και των ιδιαιτεροτήτων των μαθητών, σε συνδυασμό με τα ολιγομελή τμήματα και την οργάνωση της ύλης, αποτελούν τους θεμέλιους λίθους της επιτυχίας μας. Πιστεύουμε πως κάθε μαθητής μπορεί να κερδίσει από την εκμάθηση μιας γλώσσας, όχι απλά ένα πτυχίο, αλλά πάνω από όλα μια ευκαιρία στην επικοινωνία, το μεγαλύτερο ζητούμενο της εποχής μας.

Γιατί Speak Up?

  • Γιατί, μαζί μας, θα ανατρέψετε τις παραδοσιακές αντιλήψεις για το χώρο του φροντιστηρίου.
  • Γιατί στο Speak Up! ο κάθε μαθητής θα βρει ένα χώρο για να εκφραστεί μέσα από βιωματικές δραστηριότητες σε ένα σχολείο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες αυτές.
  • Γιατί, παράλληλα, υποστηρίζουμε τους μαθητές μας με υλικό που έχει συγγραφεί αποκλειστικά για τις ανάγκες τους.
  • Γιατί εδώ, πιστεύουμε στην οργάνωση, τη συνέπεια και την επικοινωνία, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή πορεία για κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Ο Χώρος μας!

Το Speak Up! βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας, στην οδό Πραξιτέλους 1 και Νικηταρά. Αποτελείται από μία αίθουσα διδασκαλίας, μία αίθουσα βιωματικής μάθησης και μια αίθουσα μελέτης για τους μαθητές. Είμαστε, πραγματικά, περήφανοι για το χώρο που έχουμε δημιουργήσει για τα παιδιά. Το κάθε σημείο του είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει ερεθίσματα σχετικά με τη γλώσσα και να εμπνεύσει την ομιλία στα Αγγλικά.

Υπεύθυνη Σπουδών

Μαρία Βαΐου

Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.

29297