Οπωροπωλεία (Μανάβικα) Λάρισα

MASTER FRESH
Φρούτα | Λαχανικά | 'Οσπρια | Ρύζι | Ζυμαρικά
Ξηροί Καρποί | Αποξηραμένα Φρούτα | Καφές

Έτοιμες Σαλάτες & Σάντουιτσ

Υπ/νος: Πασχάλης Γκρίγκας
Δ: 23ης Οκτωβρίου 73-77, τ.κ 41221, Λάρισα
T: 6945870573 |

Τι είναι το Master Fresh

Το Master Fresh δεν είναι το παραδοσιακό μανάβικο, είναι ένα πρότυπο μανάβικο.

Πρόκειται για ένα χώρο στον οποίο θα βρείτε ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, παραδοσιακά όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά και ξηρούς καρπούς. Επίσης θα βρείτε αποξηραμένα φρούτα, φρεσκοκομμένο ελληνικό καφέ και μεγάλη ποικιλία κρασιών από όλη την Ελλάδα.

Η μακροχρόνια πείρα μας στον χώρο των φρέσκων προϊόντων σας εγγυάται την καλύτερη ποιότητα φρούτων και λαχανικών καθημερινά στο τραπέζι σας. Επίσης, από τη γκάμα μας δε λείπουν τα βιολογικά προϊόντα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Στο Master Fresh θα βρείτε χυμό ρόδι 100% χωρίς επιπλέον πρόσθετα και συντηρητικά. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας smoothie, διαλέγοντας από τον πάγκο μας φρούτα, λαχανικά και αποξηραμένα φρούτα. Όλη οι χυμοί και τα smoothies φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή, σε μπλέντερ κενού αέρος, ώστε να διατηρούνται όλες οι βιταμίνες των φρέσκων προϊόντων αναλλοίωτες.

Ακόμη, κάθε πρωί φτιάχνουμε φρέσκες σαλάτες και σάντουιτς καταλόγου, με τα πιο αγνά υλικά, καθώς επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας συνδυασμό, κατόπιν παραγγελίας.

Κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα υπάρχει δυνατότητα delivery

 

Μπλέντερ κενού αέρος

Τι είναι η ανάμειξη σε συνθήκες κενού αέρος? Αυτή η πρόσφατη τεχνολογία δημιουργεί συνθήκες κενού αέρος μέσα στο δοχείο ανάμειξης, ώστε όλα τα ροφήματα που παρασκευάζονται να διατηρούν τη φρεσκάδα των φρούτων και λαχανικών.

Η μικρότερη έκθεση των υλικών στον αέρα μειώνει την οξείδωση και τις φυσαλίδες, ώστε να απολαύσετε την πιο θρεπτική αλλά και smooth εμπειρία!

29892