Ασφάλειες | Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Λάρισα

RE.ARCH - ΝΑΣΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ε.Ε.
Ασφάλειες | Διαχείριση Ακινήτων (Real Estate)
Λογιστικές | Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Υπ/νος: Αλέξανδρος Νασίκας
Δ: Ασκληπιού 26 (Πλατεία Ταχυδρομείου), τ.κ 41222, Λάρισα
T: 2410538101 | 6978330183
F: 2410538101
E: info@nasika.gr, alnasikas@yahoo.gr
W: nasika.gr

RE.ARCH - ΝΑΣΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ε.Ε.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Νασίκας σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε μέρος των σπουδών του στην Πορτογαλία στο Instituto Superior de Contabilidade e Administracao do Porto (ISCAP).

Κατά την διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε παράλληλα στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Μακεδονίας εξάμηνο κύκλο μαθημάτων στην Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική επιστήμη και πέτυχε στις εξετάσεις των Πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Έχει παρακολουθήσει αρκετές ώρες σεμιναρίων σχετικά με την οργάνωση και διαχείριση χρόνου / εκτιμήσεων ακινήτων / διοίκησης επιχειρήσεων κ.α.

Τον Απρίλιο του 2019 εξειδικεύτηκε στο Certificate με τίτλο ''Individual Risk Management Architecture'' σε συνεργασία με την ακαδημία IFAAcademy και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς διάρκειας 1 έτους.

Κατέχει άδεια Ασφαλιστικού Συμβούλου επιπέδου Α’ (ΤτΕ) / Λογιστή Β’ Τάξης / Μεσίτη Αστικών Συμβάσεων.

Από τον Ιούνιο του 2011 έχει αναλάβει την εταιρία του πατέρα του Στέφανου Νασίκα με την επωνυμία RE.ARCH

RE.ARCH Development

Το ιστορικό της εταιρείας ξεκινά το 1985 από τον Στέφανο Νασίκα ο οποίος άνοιξε το πρώτο γραφείο στην οδό Παπακυριαζή έναντι του Επιμελητηρίου Λάρισας αναπτύσσοντας εργασίες στον ασφαλιστικό κλάδο, σε πραγματογνωμοσύνες τροχαίων ατυχημάτων (Σωματικές βλάβες) καθώς και στον κλάδο του Real Estate επιτυγχάνοντας μεγάλες συμφωνίες στον χώρο, κατατάσσοντας τον ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία της περιφέρειας Θεσσαλίας.

  Το 2009 η εταιρεία μεταφέρεται σε ιδιόκτητα γραφεία επί της Παναγούλη 27 αναπτύσσοντας τις ίδιες εργασίες.

  Το 2011 αναλαμβάνει την εταιρεία ο Αλέξανδρος Νασίκας αναπτύσσοντας περισσότερο τις επιχειρηματικές ασφαλίσεις (Βιομηχανικοί - Εμπορικοί Κίνδυνοι) καθώς και στον κλάδο του Real Estate δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε ακίνητα αστικά, εμπορικά και βιομηχανικά.

  Το 2019 είναι μία χρονιά ορόσημο στην εταιρεία καθώς θέτονται νέοι στόχοι και συνεργασίες και εκ νέου μεταφορά της έδρας σε νέα σύγχρονα ιδιόκτητα γραφεία επί της Ασκληπιού 26 - Πλατεία Ταχυδρομείου. Η εταιρεία μετονομάζεται σε RE.ARCH - Nasikas + Miltiadou Co. (ΝΑΣΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ε.Ε.). Στη νέα μορφή της εταιρείας πλέον συμμετέχει και η Φωτεινή Μιλτιάδου - Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ (Miltiadou .Architect) δίνοντας νέα πνοή. Η RE.ARCH συστήνεται έως μια εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων. Οι υπηρεσίες που προσφέρει στον κλάδο των ακινήτων είναι ολοκληρωμένες καθώς περιλαμβάνει ξεχωριστό τμήμα για το Real Estate και ξεχωριστό τμήμα για την αξιοποίηση των ακινήτων ξεκινώντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό/μελέτη έως και την κατασκευή/ανακαίνιση οποιασδήποτε μορφής ακινήτου. Μελέτες και εκτιμήσεις για την βέλτιστη αξιοποίηση και απόδοση των ακινήτων. Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ιδιοκτητών ακινήτων, επενδυτών αλλά και ενοικιαστών.

Η εταιρεία εδώ και 35 συναπτά έτη από το 1985 παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ιδιωτικής Ασφάλισης και Διαχείρισης / Ανάπτυξης Ακινήτων. Στόχος της είναι να σχεδιάζει και να υλοποιεί κάθε της πρόταση βάσει των πραγματικών σας αναγκών, σε συνεργασία με ανθρώπους έμπειρους με αγάπη και σεβασμό γι’ αυτό που κάνουν έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

 

www.nasika.gr

Facebook | Instagram | Linkedin | Youtube

27172