Οφθαλμίατροι Λάρισα

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Θ. ΜΑΝΔΑΛΟΣ
Χειρουργός Οφθαλμίατρος MRCOph, FEBO, FICO
Ειδικός στη Mελέτη και Aντιμετώπιση του Γλαυκώματος

Χειρουργική/Laser Γλαυκώματος & Καταρράκτη

Δ: Αλ. Παναγούλη 10 (1ος όροφος), τ.κ 41222, Λάρισα
T: 2413014888 | 6946826563
E: mandalosa@yahoo.gr, info@mandalos-eyecenter.gr
W: mandalos-eyecenter.gr

Ο Οφθαλμίατρος Αχιλλέας Μάνδαλος εξειδικεύθηκε στην Αγγλία στη μελέτη και αντιμετώπιση του Γλαυκώματος και εργάστηκε ως Διευθύνων Οφθαλμίατρος Γλαυκωματικής Κλινικής (Consultant) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Birmingham.

Πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις Καταρράκτη (φακοθρυψία) και Γλαυκώματος (τραμπεκουλεκτομή, ένθεση βαλβίδας, ένθεση σωληνίσκου iStent) καθώς και επεμβάσεις με Laser. Διαθέτει ένα σύγχρονο οφθαλμολογικό ιατρείο, εξοπλισμένο με αυτόματη περιμετρία Humphrey (μοντέλο 740i) με δυνατότητα ανάλυσης της εξέλιξης του Γλαυκώματος (STATPAC-Guided Progression Analysis), Α-υπερηχογραφία-βιομετρία-παχυμετρία και αυτόματη διαθλασιμετρία-κερατομετρία.

Στο ιατρείο πραγματοποιείται πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος ενηλίκων και παιδιών. Σκοπός του ιατρού είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με αίσθημα ευθύνης, ευγένειας και ήθους μέσα σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, η πλήρης και ειλικρινής ενημέρωση του ασθενούς για την πάθησή του και τη θεραπεία της και η ανάπτυξη κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης.


Ενημερωτικά Downloads

LASER ΓΙΑ ΜΥΩΠΙΑ  |  ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ  |  ΓΛΑΥΚΩΜΑ  |  ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΡΑΣΗ  |  ΩΧΡΑ ΚΗΛΙΔΑ

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ιατρικά θέματα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

 www.mandalos-eyecenter.gr

 


 

19420