Οφθαλμίατροι Λάρισα

ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Υπ/νος: Δημήτριος Σινόπουλος
Δ: 28ης Οκτωβρίου 16 & Κούμα, τ.κ 41223, Λάρισα
T: 2410230830 | 6946281909
E: sinopj2002@yahoo.gr
W: sinopoulos-ophthalmosnet.gr

ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Ο Δημήτρης Πλ. Σινόπουλος είναι πτυχιούχος του Ιατρικού τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τα τέλη του 1997 , και από το 2002 έως το 2006 εξειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ο Αγιος Δημήτριος". Η συγκεκριμένη κλινική ήταν και εξακολουθεί να είναι μία από τις παραγωγικότερες στη Βόρεια Ελλάδα με προσέλευση χιλιάδων ασθενών ετησίως στα εξωτερικά της ιατρεία και, φυσικά, ανάλογο αριθμό χειρουργείων. Το 2004 συμμετείχε στην εισήγηση της Οφθαλμολογικής Κλινικής του ΓΝΘ "Ο ‘Αγιος Δημήτριος" με θέμα "Παρόν και μέλλον των ενδοφακών μετά από φακοθρυψία" στα πλαίσια του 37ου Πανελλήνιου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου.

Η σπουδή για διαρκή επιστημονική ενημέρωση και κατάρτιση είναι συνεχής. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη συμμετοχή στο Corneal Topography and Wavefront Course που οργάνωσε το πρότυπο Οφθαλμιατρείο Θεσ/νίκης υπό τον κ. Μαγουλά (Φεβρ. 2006), την παρακολούθηση του ISRS/AAO official refractive surgical course (Αθήνα, Φεβρ. 2006), την παρακολούθηση του ESCRS surgical skills training course/LASIK, PRK, LASEK, EPILASIK (Αθήνα, Φεβρ. 2007), την επί χρόνια αδιάλειπτη συμμετοχή στο ετήσιο διεθνές συνέδριο της ΕΕΕΦΔΧ(Ελληνική εταιρεία ενδοφακών και διαθλαστικής χειρουργικής) κ.α.

Το ιδιωτικό του ιατρείο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007, βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας και παρέχει στους ασθενείς έναν ολοκληρωμένο οφθαλμολογικό έλεγχο. Όσον αφορά τις χειρουργικές επεμβάσεις, αυτές πραγματοποιούνται σε ιδιωτική κλινική της πόλης.

Προφίλ Ιατρού| Υπηρεσίες

Οφθαλμολογικές Εξετάσεις | Χειρουργικές Πράξεις | Άλλες Υπηρεσίες

Επιστημονικά Άρθρα, Χρήσιμες Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το Κοινό και τους Ασθενείς

www.sinopoulos-ophthalmosnet.gr

560