Οφθαλμίατροι Λάρισα

ΠΙΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΠΙΠΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ | ΤΟΥΛΙΟΥ - ΠΙΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
Χειρουργοί Οφθαλμίατροι
IRIS Οφθαλμολογικό Κέντρο

Δ: Ερ.Σταυρού 9 (Έναντι ΚΤΕΛ Λάρισας), τ.κ 41221, Λάρισα
T: 2410538800 | 6944542412
F: 2410538900
E: pipisg@otenet.gr
W: iris-eyecenter.gr

Το Οφθαλμολογικό Κέντρο IRIS, ιδρύθηκε το 2000 από τον Οφθαλμίατρο Γεώργιο Πίπη και είναι το μοναδικό σύγχρονο κέντρο στην Λάρισα αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία που διαθέτει το Allegretto wave EYE-Q excimer laser και όπου πραγματοποιούνται διαθλαστικές επεμβάσεις. Αποτελεί ένα πρότυπο οφθαλμολογικό και διαθλαστικό κέντρο με σκοπό να προσφέρει διαγνώσεις και αποκατάσταση σε προβλήματα όρασης.

Το κέντρο εξειδικεύεται στην χειρουργική του οφθαλμού πραγματοποιώντας εξελιγμένες επεμβάσεις καταρράκτη με πολυεστιακούς - αστιγματικούς φακούς, θεραπεία laser μυωπίας - υπερμετρωπίας - αστιγματισμού, καθώς και επεμβάσεις γλαυκώματος με stend. Εφαρμόζονται θεραπευτικές μέθοδοι με ενδοβόλβιες ενέσεις και laser για παθήσεις ωχράς κηλίδας, διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας και απόφραξης αγγείων αμφιβληστροειδούς.

Η ομάδα μας στελεχώνεται με υψηλής κατάρτισης ιατρούς, οφθαλμίατρους και νοσηλευτικό προσωπικό με σκοπό να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσίας σε ένα ανθρώπινο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για τους ασθενείς μας.

Τώρα στο Οφθαλμολογικό μας κέντρο στην Λάρισα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ εξέταση για επεμβάσεις Μυωπίας - Υπερμετρωπίας - Αστιγματισμού.

Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες μας:

www.iris-eyecenter.gr  & www.lasermyopia-larisa.gr

561