Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Λάρισα

ΝΑΤΑΣΑ Κ. ΜΠΛΙΟΥΜΗ, MD
Ειδική ΩΡΛ Ενηλίκων & Παίδων
Ωτορινολαρυγγολόγος - Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου

Δ: Παναγούλη 11-13 (4ος όροφος), τ.κ 41223, Λάρισα
T: 2414006992 | 6948755786
E: orl.blioumi@gmail.com

Νατάσα Κ. Μπλιούμη, MD

Ειδική ΩΡΛ Ενηλίκων & Παίδων

Ωτορινολαρυγγολόγος - Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου

  • ΠαιδοΩΡΛ, Επεμβάσεις Παίδων, Ενηλίκων
  • TEST Αλλεργικής ρινίτιδας, Ενδοσκόπηση ρινός, λάρυγγα
  • Πλήρης ακοολογικός έλεγχος νεογνών, παίδων και ενηλίκων
  • Αντιμετώπιση Ιλίγγου-Εμβοών, Βιντεονυσταγμογράφημα
  • Αισθητική Ιατρική, Botox, Υαλουρονικό οξύ, Μεσοθεραπεία
  • Διαφραγματοπλαστική, Χειρουργική ενδοκρινών αδένων (θυρεοειδεκτομή)

Η ιατρός Νατάσα Μπλιούμη, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ενώ ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Εργάστηκε, δε, στα πλαίσια της εκπαίδευσής της στα Νοσοκομεία “Jean Verdier” και “Avicenne” στο Παρίσι.

Η ιατρός διατηρεί σύγχρονο ιατρείο στο κέντρο της πόλης με κορυφαίο εξοπλισμό που απευθύνεται σε νεογνά, παιδιά και ενήλικες.

Προσφέρει πλήρη ακοολογικό έλεγχο με Ωτοακουστικές εκπομπές, ενώ, μέσω του παιχνιδιού ελέγχει την ακοή σε νήπια και παιδιά με διαταραχές του λόγου, εκκριτική ωτίτιδα (“υγρό στα αυτάκια”) κ.ά. Φυσικά, ο ακοολογικός εξοπλισμός αφής απευθύνεται και σε ενήλικες, στους οποίους είναι πιστοποιημένη να συνταγογραφήσει και ακουστικά βαρηκοΐας, εάν χρήζουν.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με εύκαμπτα βιντεοενδοσκόπια, παιδιατρικά και μη, που ως στόχο έχουν τη λεπτομερέστερη κλινική εξέταση του ασθενούς με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άνεση για αυτόν, μικροσκόπιο και ειδικό βιντεονυσταγμογράφο με κάμερα για την εξέταση του λαβυρίνθου – ιλίγγου. Παράλληλα, ασχολείται με τις διαταραχές φώνησης και κατάποσης, ενώ πραγματοποιεί δοκιμασίες κατάποσης υπό βιντεοενδοσκοπικό έλεγχο.

Συγχρόνως, ως επιστημονική συνεργάτης του ΙΑΣΩ, πραγματοποιεί ευρεία γκάμα χειρουργείων Ρινολογικών (διαφραγματοπλαστική, ρινικές κόγχες με ραδιοσυχνότητες, πολύποδες), Ωτοχειρουργικής (μυριγγοτομή, ωτοπλαστική, “σωληνάκια”), Λαρυγγολογικές (μικρολαρυγγοσκόπηση, laser φωνητικών χορδών) και επεμβάσεις Κεφαλής & Τραχήλου (θυρεοειδεκτομή, παρωτιδεκτομή). Τέλος, πραγματοποιεί παιδοχειρουργικές επεμβάσεις (αμυγδαλεκτομή, αμυγδαλοπλαστική, αδενοτομή “κρεατάκια”).

Πιστοποιημένη με τον ΕΟΠΠΥ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Οι υπηρεσίες παρέχονται και κατ'οίκον

29678