Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες - Σύμβουλοι Ακινήτων Λάρισα

REDBN | ΝΤΟΛΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες
Πωλήσεις | Ενοικιάσεις | Αγορές Ακινήτων

Υπ/νος: Ντόλκας Ευάγγελος
Δ: Νικηταρά 20, τ.κ 41221, Λάρισα
T: 2413022938 | 6937530685
E: info@redbn.gr
W: redbn.gr

Περιγραφή Επιχείρησης

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 2020, με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες στους πελάτες. Στο χώρο μας, στην οδό Νικηταρά 20 στην πόλη της Λάρισας, θα σας δεχθούμε και θα σταθούμε δίπλα σας σε ότι αφορά το χώρο της αγοράς ακινήτων. Δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες και φροντίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την σωστή και λεπτομερή προβολή των ακινήτων σας.

Είμαστε δίπλα σας όταν αναζητήσετε ένα ακίνητο για ενοικίαση. Φροντίζουμε να δώσουμε τη μέγιστη αξία στην επένδυση σας όταν πρόκειται για την αγορά ακινήτου. Μέλημα μας είναι οι υπηρεσίες μας να προσφέρουν γρήγορη και αποτελεσματική ικανοποίηση των αναγκών του αγοραστή/πωλητή. Ταυτόχρονα φροντίζουμε να για την παροχή υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικών υπηρεσιών σε ένα χώρο που διαρκώς εξελίσσεται, διευρύνεται και εμπλουτίζεται με νέες προκλήσεις.

Βασικός πυλώνας των υπηρεσιών μας είναι ένα οργανωμένο σύστημα εκτίμησης, προώθησης, αγοράς/πώλησης, μίσθωσης, διαχείρισης και αναβάθμισης των ακινήτων των πελατών μας. Βασικός μας στόχος μας είναι να δώσουμε στον κάθε πελάτη την αξία που του αρμόζει, με τεκμηριωμένες συμβουλές και κατευθύνσεις ώστε να αξιοποιήσει το ακίνητο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή να βρει το ακίνητο που αναζητά, στην πραγματική του αξία.

 

Υπηρεσίες

  • Πωλήσεις – Ενοικιάσεις Κατοικιών (Γκαρσονιέρες, Διαμερίσματα, Μονοκατοικίες, Μεζονέτες)
  • Πωλήσεις – Ενοικιάσεις Επαγγελματικών Χώρων (Καταστήματα, Γραφεία, Βιοτεχνικοί χώροι, Βιομηχανικοί χώροι)
  • Πωλήσεις – Ενοικιάσεις Εκτάσεων Γης (Οικόπεδα, Αγροτεμάχια)
  • Αντιπαροχές
  • Αξιοποίηση και Διαχείριση Ακινήτων

 

Εκτίμηση Ακινήτου

Η ακριβής εκτίμηση της εμπορικής τιμής πώλησης ή ενοικίασης του ακινήτου σας, είναι μια πάρα πολύ σημαντική για εμάς.

Η εκτίμηση πραγματοποιείται μετά από ενδελεχή έρευνα στην περιοχή πώλησης του ακινήτου με λεπτομερή σύγκριση παρόμοιων ακινήτων που πουλήθηκαν ή/και που βρίσκονται στη διαδικασία πώλησης.

Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άριστη γνώση της αγοράς στέκονται δίπλα σας και ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της σημερινής πραγματικότητας. Μαζί μπορούμε να θέσουμε τη σωστή τιμή του ακινήτου την κρίσιμη στιγμή που θα ξεκινήσει η προώθηση του από το γραφείο μας.

 

www.redbn.gr

30027