Γυναικολόγοι – Μαιευτήρες Λάρισα

ΘΩΜΑΣ Δ. ΡΕΤΣΙΑΝΗΣ
Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Υπ/νος: Θωμάς Ρετσιάνης
Δ: Παναγούλη 18 (Πλ. Ταχυδρομείου), τ.κ 41222, Λάρισα
T: 2410250005 | 6932252426
F: 2410250005
E: thomasretsianis@gmail.com

Ο Μαιευτήρας - Γυναικολόγος Θωμάς Δ. Ρετσιάνης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας στην Μαιευτική - Γυναικολογία από την Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας - Πιστοποιημένο Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης στην Μαιευτική και Γυναικολογία από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας (EBCOG).

  • Υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ερευνητικό ενδιαφέρον στον τομέα των βιοδεικτών στον γυναικολογικό καρκίνο
  • Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης με πιστοποίηση στη διαγνωστική κολποσκόπηση
  • Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Αντιμετώπισης HPV με πιστοποίηση στη θεωρητική κατάρτιση ΗPV
  • Μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν παρακολούθηση κύησης, 3D/4D υπερηχογράφημα, καρδιοτοκογράφημα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, ύδρο-υπερηχογραφία ενδομήτριας κοιλότητας, προγεννητικό έλεγχο, διερεύνηση υπογονιμότητας, πλήρη γυναικολογικό έλεγχο από την εφηβεία μέχρι και μετά την εμμηνόπαυση με έμφαση στην προληπτική γυναικολογία, κολποσκόπηση-παθολογία τραχήλου, θεραπεία κονδυλωμάτων, test Παπανικολάου, Τhin Prep, HPV DNA test, αντισύλληψη κ.α.

Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας μικροεπεμβάσεων, καθώς και λήψης βιοψιών τραχήλου και ενδομητρίου σε επίπεδο ιατρείου. Ο ιατρός συνεργάζεται με όλες τις ιδιωτικές μαιευτικές - γυναικολογικές κλινικές της Λάρισας.

Πιστοποίηση συνταγογράφησης και έκδοσης παραπεμπτικών εξετάσεων ΕΟΠΥΥ.

 

Άρθρο

Εμβόλιο κατά του Ιού των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων HPV | Σε ποιους απευθύνεται, Πότε και Γιατί

26557