Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λάρισα

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΜΟΥΛΗΣ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Δ: Αλ. Παναγούλη 40, τ.κ 41222, Λάρισα
T: 2410626920 |
E: i.simoulis@gmail.com
W: simoulis.com

Ιωάννης Σιμούλης | Κέντρο Ξένων Γλωσσών

40 χρόνια δημιουργικής προσφοράς στην ξενόγλωσση εκπαίδευση

 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ιωάννης Σιμούλης ιδρύθηκε το 1975 στην Λάρισα από την κ. Γεωργία Γιαννακοπούλου - Σιμούλη. Έκτοτε επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του σχολείου μας με σκοπό να παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εκπαίδευσης στους μαθητές μας.

Στο σχολείο μας διδάσκεται αποκλειστικά η αγγλική γλώσσα γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση είναι εγγύηση ποιότητας.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ιωάννης Σιμούλης στην Λάρισα λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, όπου μέριμνά μας είναι η άνετη φιλοξενία των μαθητών μας και η εξασφάλιση ενός άρτια εξοπλισμένου και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους μαθητές μας. Οι χώροι του σχολείου είναι αναγνωρισμένοι από το Υπ. Παιδείας ως προς τη λειτουργικότητα και ασφάλειά τους, και λειτουργούν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα εκπαιδευτικών χώρων.

Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι φωτεινές, άνετες και ευχάριστες. Διαθέτουμε ειδική αίθουσα Η/Υ όπου οι μαθητές μπορούν να εξασκήσουν περαιτέρω την αγγλική γλώσσα μέσω υπολογιστών, μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων.

Οι καθηγητές μας, πέρα από το γεγονός ότι πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα που ορίζει το Υπ. Παιδείας, παρακολουθούν κάθε χρόνο ημερίδες κατάρτισης στη διδακτική μεθοδολογία και σεμινάρια που οργανώνονται από εγχώριους και διεθνείς εκπαιδευτικούς φορείς.

Από το 1975 εκατοντάδες μαθητές φοίτησαν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ιωάννης Σιμούλης, και όλοι περιγράφουν την εμπειρία τους στις τάξεις μας ως αξέχαστη!

845