Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Λάρισα

ΤΕΧΝΙΚΟ
Ειδικό Φροντιστήριο για Μαθητές ΕΠΑ.Λ. & Σπουδαστές Τ.Ε.Ι.

Δ: Παπαναστασίου 63 (2ος Όροφος), τ.κ 41222, Λάρισα
T: 2410531217 |
E: info@texniko.gr
W: www.texniko.gr

Το φροντιστήριο «ΤΕΧΝΙΚΟ»

Iδρύθηκε το 2000 με σκοπό να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια στους μαθητές των Τ.Ε.Ε. στην προσπάθειά τους για την εισαγωγή στα Ανώτερα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η προετοιμασία των υποψηφίων επιβάλλει την ύπαρξη του μοναδικού αυτού ειδικού φροντιστηρίου για μαθητές των ΕΠΑ.Λ., γιατί πραγματικά αυτό που μετράει είναι η εξειδίκευση πάνω στα μαθήματα που χρειάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία μας στα φροντιστηριακά δρώμενα της πόλης μας, τα τελευταία χρόνια, έχει αποδείξει ότι είμαστε οι μόνοι που τηρούμε απαρέγκλιτα το σωστό πρόγραμμα προετοιμασίας με ένα άρτιο επιτελείο εξειδικευμένων καθηγητών που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο του κάθε εξεταζόμενου μαθήματος.

Στο φροντιστήριό μας δεν ασχολούμαστε με παιδιά που λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις του Ενιαίου Λυκείου και δίνουμε όλο το βάρος της προσπάθειάς μας αποκλειστικά στους μαθητές των ΕΠΑ.Λ. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι το να εμπιστευθούμε ένα οποιοδήποτε φροντιστήριο, που έχει ως «βοηθητικό» μέλος την προετοιμασία για τις εξετάσεις των ΕΠΑ.Λ., οδηγεί σε βεβιασμένα αποτελέσματα, χάσιμο χρόνου αλλά και χρήματος. Είναι απολύτως βέβαιο ότι ένα φροντιστήριο που έχει μαθητές του Ενιαίου Λυκείου ως πρώτο μέλημά του, δεν θα δώσει την απαιτούμενη προσοχή στους μαθητές των ΕΠΑ.Λ.

1557