Αθλητικοί Όμιλοι, Σύλλογοι & Ενώσεις Λάρισα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAE KWON DO ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλλογος/Σχολή Taekwondo
Ιακωβάκης Απόστολος

Υπ/νος: Ιακωβάκης Απόστολος
Δ: Ιωαννίνων 26-28, τ.κ 41222, Λάρισα
T: 2410611141 | 6944917968
F: 2410611141
E: larisa.tkd.club@gmail.com
W: larisa-taekwondo.club

Αθλητικός Σύλλογος TAE KWON DO Λάρισας | Ιακωβάκης Απόστολος

Ο Αθλητικός Σύλλογος TAE KWON DO Λάρισας ιδρύθηκε το 2012. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας και μέλος της Ένωσης Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος. Από τότε μέχρι και σήμερα υπηρετεί τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού διδάσκοντας μικρούς και μεγάλους τη φιλοσοφία μιας ανατολίτικης πολεμικής τέχνης και την αγωνιστικότητα ενός σπουδαίου ολυμπιακού αθλήματος.

Κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκά, πανελλήνια, προκριματικά, διασυλλογικά και περιφερειακά πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Ο σκοπός μας είναι με την καθοδήγηση των προπονητών να αποκτήσουν οι αθλητές μας ένα υγιές και δυνατό σώμα, διαυγές πνεύμα, ισχυρό χαρακτήρα και μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη προσωπικότητα. 

Έχουμε διαμορφώσει ένα χώρο με σύγχρονο εξοπλισμό, που πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους αθλητές ώστε να έχουν τις κατάλληλες συνθήκες άθλησης και να αγαπήσουν το Tae Kwon Do. Χτίζουμε τη φυσική κατάσταση των αθλητών και τους μεταλαμπαδεύουμε τις αρχές της Κορεάτικης πολεμικής τέχνης για να γίνουν όχι μόνο πρωταθλητές αλλά και να αριστεύουν στο σχολείο, στην κοινωνία και σε όλη τους τη ζωή.

Τμήματα Αρχαρίων

Διδάσκουμε τις βασικές τεχνικές κινήσεις των χεριών και των ποδιών και τη φιλοσοφία του Tae Kwon Do. Κάθε χρόνο οι αθλητές εξετάζονται για την απόκτηση νέων εγχρώμων ζωνών και την προαγωγή του τεχνικού τους επιπέδου.

Αγωνιστικά Τμήματα

Προπονούμε την ομάδα του ΑΣ Tae Kwon Do Λάρισας για να λάβει μέρος σε ελληνικές και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις. Οι αθλητές που πετυχαίνουν διακρίσεις, μοριοδοτούνται για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, καθώς είναι Ολυμπιακό άθλημα.

Τμήματα Αυτοάμυνας

Ενηλίκων Διδάσκουμε μια άκρως αποτελεσματική μέθοδος αυτοάμυνας με βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της ευλυγισίας και την υπερνίκηση του φόβου.

 

Προπονητές TAE KWON DO

Ιακωβάκης Απόστολος | Head Coach - 7o DAN WTF

Τριανταφύλλου Αθανάσιος | Assistant Coach - 3ο DAN KUKKIWON

Κακλίδης Στέφανος | Assistant Coach - 2ο DAN

29574