Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι Λάρισα

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ MSc
Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Δ: Δευκαλίωνος 12, τ.κ 41222, Λάρισα
T: 2413024322 |
E: info@theodorakinutritionist.gr
W: theodorakinutritionist.gr

Θεοδώρα Θεοδωράκη MSc | Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Ονομάζομαι Θεοδωράκη Θεοδώρα Ειρήνη και κατάγομαι από τη Λάρισα όπου και μεγάλωσα. Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία με έκανε να συνειδητοποιήσω την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της σωστής και ισορροπημένης διατροφής και έτσι όταν έφτασε η ώρα της επιλογής σχολής το τμήμα διατροφής και διαιτολογίας ήταν ο πρώτος μου στόχος.

Η φιλοσοφία μου είναι πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με διαφορετικές ανάγκες και πως με ειλικρίνεια και σεβασμό θα αντιμετωπίζουμε κάθε μια από αυτές. Βασικός στόχος είναι ο κάθε διαιτώμενος να μπορέσει να με εμπιστευτεί και μαζί να βρούμε την κατάλληλη για αυτόν διατροφική φροντίδα.

Σπουδές

Το 2014 ξεκίνησα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης (νυν Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος) οι οποίες ολοκληρώθηκαν το 2018 με βαθμό «Λίαν Καλώς 7,5».

Το 2019 ξεκίνησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο πρόγραμμα «Η διατροφή στην υγεία και στη νόσο» του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με σκοπό την εξειδίκευση στην κλινική διατροφή. Στα πλαίσια των σπουδών εκπόνησα την μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία με τίτλο «Κλινικά χαρακτηριστικά και αιτίες συσχέτισης με το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: Έρευνα σε ομάδα φοιτητών». Οι σπουδές μου ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 με βαθμό «Άριστα 8,64». 

 

Υπηρεσίες

Διαχείριση Βάρους

Σχεδιάζουμε προγράμματα διαχείρισης βάρους για απώλεια ή αύξηση που καλύπτουν όλες τις ομάδες του πληθυσμού. Σκοπός των προγραμμάτων αυτών είναι το άτομο να βελτιώσει τη σχέση του με το φαγητό και να χτίσει συνήθειες που θα το βοηθήσουν στη μακροπρόθεσμη  διατήρηση σταθερού και υγιούς σωματικού βάρους.

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Η ανάλυση σύστασης σώματος βοηθά να έχουμε μια πλήρη εικόνα της σύστασης του σώματος μας. Το λίπος, η άλιπη μάζα, το νερό, ο μυϊκός ιστός, η οστική μάζα, όλα στο σώμα παίζουν το ρόλο τους και είναι σημαντικά.

Κλινική Διατροφή

Ο ρόλος της διατροφής σε ορισμένες παθολογικές καταστάσεις είναι πολύ σημαντικός. Παρέχουμε εξατομικευμένα προγράμματα σε διάφορες κλινικές περιπτώσεις.

Εγκυμοσύνη και Θηλασμός

Η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός είναι δυο πολύ σημαντικές περίοδοι στη ζωή της γυναίκας. Οι απαιτήσεις και στις δυο περιπτώσεις είναι μεγάλες και χρειάζεται σωστός συνδυασμός και πρόσληψη τροφών ώστε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Διατροφή Εξ Αποστάσεως

Σκοπός αυτής της υπηρεσίας είναι να εξυπηρετηθούν άτομα τα οποία για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να κάνουν μια δια ζώσης συνεδρία. Έτσι πραγματοποιείται συνεδρία μέσω ιντερνετικής πλατφόρμας  που είναι κατάλληλη και βολεύει τόσο τον διαιτώμενο όσο και την διαιτολόγο.

 

www.theodorakinutritionist.gr

Facebook | Instagram

30324