Οδοντίατροι Λάρισα

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Χειρουργός Οδοντίατρος Α.Π.Θ.
Μετεκπαιδευθείσα στο Universität Witten/Herdecke

Δ: 31ης Αυγούστου 15, τ.κ 41221, Λάρισα
T: 2410259417 | 6945739657
E: mariacharakopoulou@gmail.com

Μαρία Χαρακοπούλου

Χειρουργός Οδοντίατρος Α.Π.Θ. | Μετεκπαιδευθείσα στο Universität Witten/Herdecke

Υπηρεσίες:

Πλήρης οδοντική θεραπεία για ενήλικες και παιδιά:

 *Προληπτική οδοντιατρική (φθορίωση, προληπικές καλύψεις οπών και σχισμών-sealants, κ.α.)

* Γενική Οδοντιατρική (θεραπείες ουλίτιδας-περιοδοντίτιδας, εξαγωγές, ενδοδοντικές θεραπείες(απονευρώσεις), εμφράξεις παντός τύπου σε ενήλικες και παιδιά, κ.ά.)

*Αισθητική οδοντιατρική ( λεύκανση, αφαίρεση χρωστικών με σοδοβολή, γλυπτική δοντιών (-bonding) με ρητίνη, ανασυστάσεις, ολοκεραμικές προσθετικές εργασίες, κ.ά.)

*Προσθετική (κινητή, ακίνητη και επιεμφυτευματική)

*Αντιμετώπιση διαταραχών της κροταφογναθικής διάρθρωσης (σφίξιμο-τρίξιμο δοντιών) με κατασκευή εξατομικευμένων ναρθήκων

*Περιστοματική αισθητική (διόρθωση ατελειών της περιοχής των χειλέων και γύρω από αυτά με τη χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέως)

Βιογραφικό 

Η οδοντίατρος Μαρία Χαρακοπούλου είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το 2001. Την περίοδο 2002-2003, μέσω του ελληνογερμανικού συνδέσμου, ολοκλήρωσε προγραμμα μετεκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Witten-Herdecke, της Γερμανίας, με θέμα τη Γενική Οδοντιατρική. Επιπλέον έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή, του  Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, με θέμα τον Καρκίνο (2005)αλλά και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στον τομέα Διοίκηση Μονάδων Υγείας (2006-2009).

Στο διάστημα των 17 χρόνων από την απόκτηση του πτυχίου, η γιατρός εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο ενώ παράλληλα φροντίζει να ενημερώνεται για νεες τεχνικές και να εμπλουτίζει τις γνώσεις της παρακολουθώντας πλήθος σεμιναρίων ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

Τα τελευταία 3 χρόνια, η γιατρός έχει προσθέσει ένα επιπλέον γνωστικό εφόδιο για την εξασφάλιση του όμορφου χαμόγελου, τη χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέως στην περιστοματική περιοχή, για την οποία έχει λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση.

Ωράριο

Δευτ.,  Τετ.,  Παρ: 9:00-14:00 & 18:00-21:00

Τρ.,  Πεμ. : 9:00-15:00

29366